Op Adem Komen

Drie-daagse kerst-special Ademen

Ademen doen we allemaal. De eerste ademhaling is het begin van het leven buiten de baarmoeder en na de laatste ademhaling wordt ons leven beëindigd.

In de Kerst-special van Op Adem Komen word je in een warme en veilige sfeer meegenomen naar de plaatsen in je lichaam waar jij spanning voelt. Vaak onbewust zijn wij in ons leven oppervlakkiger gaan ademen om minder te voelen. Ook als we bang zijn, houden we onze adem in. Het effect hiervan is dat we angstiger worden. Door middel van intensiever en bewuster te ademen, kan er ontspanning komen en kunnen weggestopte gevoelens, herinneringen en plaatjes weer naar het bewustzijn komen. Dit geeft inzicht in jouw patronen en overtuigingen. Door deze te delen, aan te nemen en te omarmen kan er heling komen. Je neemt afscheid van het oude wat je niet meer nodig hebt en je kunt de energie die daarbij vrijkomt richten op wat gaat komen in het nieuwe jaar!
De donkere dagen rond de Kerst zijn bij uitstek het moment om van een druk jaar op adem te komen en nieuwe energie voor het komende jaar te vinden.
Met ademhalingsoefeningen kun je jouw levensenergie verhogen. Je leert jouw adem voller en ruimer maken, wat je letterlijk meer lucht geeft. Het werkt bevrijdend en geeft je meer zelfvertrouwen.

Je zult de training als bevrijdend, ontspannend en sprankelend ervaren. Een schoonmaakbeurt om weer opgeruimd het nieuwe jaar in te gaan.

We gebruiken verschillende ademtechnieken, waaronder Reichiaans ademen en Ademen in warm water. Emotioneel Lichaamswerk en meditaties worden gebruikt als voorbereiding en ondersteuning van de ademsessies.

Op Adem Komen.pdf

Datums

20 dec 2017 - 10:00 tot 23 dec 2017 - 17:00

Trainer(s)

Maud Offermans
Jannie Grijzen

Prijs: 
€ 580,00

incl. verblijf

Trainers

Maud Offermans

Maud Offermans

Mijn loopbaan ben ik begonnen in het toeristisch bedrijfsleven als gedreven verkoopspecialist, docent en coach. Mijn successen in het bedrijfsleven waren niet zozeer te danken aan het werken volgen

Jannie Grijzen

Jannie Grijzen

Sinds 1999 ben ik werkzaam als lichaamsgericht trainer/therapeut. Naast individuele sessies begeleid ik Tantra voor Koppels; Op adem komen en De Ontdekking.