Avondcursussen

En zie in de avond het begin van een dag...

Sommige trainingen worden ook in de vorm van een avondcursus gegeven. Deze vinden plaats op verschillende lokatie´s in de regio. 

In vergelijking met een weekend training duren de avonden maar kort, maar het voordeel is dat je elke week elkaar terug ziet. Dingen waar je die afgelopen week tegenaan gelopen bent kunt je delen. De oefeningen die je doet kun je in de volgende week extra aandacht geven en zo makkelijker integreren in je dagelijkse leven. 

In de weken voor avondcursus start is er een gratis informatie avond waarin je kunt kennis maken met de trainer, vragen kunt stellen en een beetje kunt proeven van de cursus. Meestal bestaat een avondcursus uit één avond per week, 12 weken lang. 

Trainingen

Eindhoven, 12 weken, 1 avond per week onthaasten en jezelf ont-moeten.

Tantra is een bewustwordingsproces in het maken van contact, het kwetsbaar kunnen zijn, grenzen aan durven geven, oogcontact en hartscontact kunnen maken, aanraken en aangeraakt worden. De ander in zijn of haar eigenheid met respect tegemoet treden. In het contact aanwezig zijn en blijven, de ander werkelijk kunnen zien.

reeks van 12 avonden in Eindhoven

Ons lichaam als instrument

Ons lichaam is het meest directe instrument in de ontmoeting. Hoe meer we in ons Lichaam aanwezig zijn hoe meer we ervaren en voelen, hoe meer we in contact zijn met onszelf en de ander. In deze training gebruiken we het lichaam als bron. Je gaat laag voor laag de weg terug naar binnen, waar zowel vreugde als pijn wordt aangeraakt en de levensenergie weer kan gaan stromen.

Ontmoetingsavond waarbij massages worden uitgewisseld

Voor iedereen die de behoefte voelt om anderen te ontmoeten en samen massages uit te wisselen, zijn er op de Kasteel de Schans maandelijkse massage-ontmoetingsavonden.

12 weken oefenen met de grondbeginselen, in Eindhoven

Alles wat zich tussen mensen afspeelt gaat via communicatie.

Hoe wij communiceren bepaalt in grote mate de kwaliteit van de relaties, die wij met anderen hebben. Communicatie speelt ook een belangrijke rol bij het behalen van onze doelen, zowel privé als op het werk. Om onze boodschap over te kunnen brengen is het van belang dat de ander bereid is om naar ons teluisteren.

Elke derde dinsdag van de maand komen vrouwen een avond bij elkaar op Kasteel de Schans. Om elkaar te zien en te horen met ons hart. Om samen te lachen en te huilen. Om samen te dansen, te zingen en om samen stil te zijn. Om met aandacht te Zijn bij wat er in ons leeft op dat moment. Om de verbinding met elkaar te ervaren waaruit we kracht kunnen putten. Om elkaar te steunen en te voeden.