Energetisch werk

Luister naar het fluisteren van je lijf, dan hoeft het niet te schreeuwen

De mens als geheel

Energetisch werk is een manier van werken, die gebruik maakt van het energiesysteem in - en om de mens. Vanuit een holistische (allesomvattende) visie kun je zeggen dat de mens bestaat uit een fysiek deel, een emotioneel deel, een mentaal deel, een energetisch deel en een spiritueel deel.
Wanneer één deel uit balans is, heeft dit effect op de andere delen en kunnen zich problemen voordoen.

Niet lekker in je vel zitten

Dit alles heeft weer invloed op hoe wij ons zelf voelen en hoe wij handelen. Zo kan het zijn dat je ineens heel moe bent, onverklaarbare hoofdpijn krijgt, lusteloos voelt. Het beperkt je van de vrijheid om jezelf te zijn en je raakt de verbinding met je gevoel kwijt. Dit maakt het moeilijker je eigen beweging in het leven te maken.

Zelfvertrouwen en daadkrachtiger

Energetisch werk helpt je om terug contact te krijgen met jouw diepere lagen. Je gaat weer voelen waarom je niet lekker in je vel zit en krijgt handvaten om dit te veranderen. Je voelt je energieker, krijgt meer daadkracht en zelfvertrouwen. Je wordt je bewuster van je eigen handelen.

Hier werken we aan door middel van zacht lichaamswerk, visualisaties, creativiteit, dansen, intuïtie, klank, ed.

Trainingen

Tijdens de driedaagse cursus ‘Veerkracht & Vertrouwen’ leer je mee te bewegen met datgene wat je tegenkomt in jouw leven. Zowel in letterlijke- als figuurlijke zin. Vanuit ontspanning en mededogen.

Welkom op aarde – zomer

Kom naar Kasteel de Schans, in Belgisch Limburg, voor een beleving van 5 dagen. Om op speelse wijze, je diepe verbondenheid met de natuur herontdekken. Om volledig te leven, vanuit je ware natuur.