Het Begin van het Ont-dekken

3-daagse Systemisch werk en Emotioneel Lichaamswerk

Er kunnen momenten zijn dat jij je afvraagt wat maakt dat je niet leeft zoals je zou willen leven. Wat en/of wie houdt je tegen? Of je voelt je niet tevreden en vraagt je af wat daarvan de oorzaak is. In het "Begin van het Ontdekken" krijg je ondersteuning in het onthullen van jouw leven tot nu toe. De driedaagse maakt een begin met je de weg te wijzen naar dingen die je al wist en die je nooit bewust een plaats hebt kunnen geven. Je gaat lijfelijk ervaren welke gevoelens je sturen, wat je blokkades zijn, welke overtuigingen en gedragspatronen je hebt ontwikkeld en die je belemmeren om te leven zoals je zou willen leven. Deze zijn vaak ontstaan in je gezin van herkomst. Systemisch Werken kan je inzicht geven in de (vaak onbewuste) verstrikkingen uit jouw geschiedenis. Je gaat ontdekken wie je in essentie bent: met je schaduw- en lichte eigenschappen, met je sterke- en zwakke kanten.  

Ont-dekken staat in deze training voor het zichtbaar maken van gevoelens en verlangens die toegedekt waren geraakt. Je wordt je bewust van de verbindingen tussen jouw verleden en hoe je nu leeft. Door dit aan te nemen en met mildheid naar te kijken, leer je stappen te maken om de verantwoordelijkheid te nemen over je eigen leven. Hierdoor kunnen overtuigingen veranderen. Er ontstaat ruimte en energie om als volwassene keuzes te maken om wat er nu is in je leven.

Tijdens de training is er een mogelijkheid om een familie-opstelling neer te zetten.

Het begin van het Ont-dekken is een afgerond geheel van drie dagen. Een mooie aansluiting is het traject De Ont-Dekking, waar de thema's die aangeraakt worden in de driedaagse verder uitgewerkt worden.

Folder Ont-dekking

Datums

29 nov 2017 - 10:00 tot 1 dec 2017 - 17:00

Trainer(s)

Jannie Grijzen

Prijs: 
€ 432,50

incl. verblijf

Datums

2 feb 2018 - 10:00 tot 4 feb 2018 - 17:00

Trainer(s)

Jannie Grijzen

Prijs: 
€ 432,50

incl. verblijf

Trainers

Jannie Grijzen

Jannie Grijzen

Sinds 1999 ben ik werkzaam als lichaamsgericht trainer/therapeut. Naast individuele sessies begeleid ik Tantra voor Koppels; Op adem komen en De Ontdekking.