Kennismaken

Open je hart en alles wat je nodig hebt zal naar je toekomen - Indiaanse wijheid

Je kunt op verschillende manieren vrijblijvend kennis maken met Cursuscentrum De Schans.
Twee maal per jaar houden we een gratis toegankelijke Opendeurdag, telkens op tweede paasdag en op de derde zondag van september.

Jaarlijks vindt er een VakantieAvontuur plaats op ons terrein. Dit evenement valt ongeveer in de laatste week van juli en de eerste week van augustus. Je kunt dan een week lang een ochtendworkshop volgen en met je tent of caravan op ons terrein verblijven. Kijk voor meer informatie op: VakantieAvontuur.

Trainingen

Kennis maken met de avondcursussen

Stel jij jezelf wel eens de vraag wat Emotioneel Lichaamswerk® en/of Tantra inhoudt?
Ben jij benieuwd naar de trainers van deze cursussen en de werkwijze van Cursuscentrum de Schans?
Dan heb je de mogelijkheid om te ervaren hoe een cursusavond wordt aangeboden d.m.v. een gratis proefles.
Ondanks de ruimte die wordt ingelast voor het beantwoorden van je vragen, zijn deze info-avonden vooral gericht op ervaren.

De opendeurdag van maandag 13 april 2020 gaat helaas niet door.

In navolging van alle maatregelen in België rondom het coronavirus zijn ook onze deuren gesloten tot en met 19 april. Dit betekent dat de opendeurdag op tweede paasdag helaas niet kan doorgaan.

De volgende editie staat gepland op zondag 20 september 2020.


Zaterdag 23 mei een sessie met doventolk!

'Verbinding vanuit het hart – een begeleide meditatie' sessie, met Meike Niemeijer. Geef ook jij op FB aan dat je "gaat"? (FB link)


Door een technisch mankement bij de mail server provider verloopt het uitgaande e-mailverkeer moeizaam, voor e-mailadressen met domeinnaam hotmail, live en outlook. Voor 'de  Schans Verbindt' online sessies communicatie maken we voorlopig gebruik van een alternatief e-mailadres.  De lay out ziet er, voor nu, anders uit. 

Mocht je komende zaterdag willen deelnemen, gebruik dan dezelfde zoom link als afgelopen sessies.


Verbinding en bedding zijn twee elementen die voorop staan in alles wat er aangeboden wordt op en door de Schans. Als trainersteam hebben we nagedacht over hoe we hier vorm aan kunnen geven in een tijd waarin het niet mogelijk is om elkaar fysiek op te zoeken.