Je Seksualiteit als Bron– Intro

Tweedaagse workshop over de man-vrouw relatie

Voorbeeld van thuis uit meegekregen

Hoe de beleving van seksualiteit binnen jouw relatie is, heeft te maken met je opvoeding en de omgeving waarin je opgroeide. De mate waarin jij verbonden was met je ouders en je ouders met elkaar, zegt veel over de mate waarin je vandaag veiligheid ervaart in je relaties en in je seksualiteit.

Rond de leeftijd van vijf jaar begint de eerste seksuele ontwikkeling van een kind. Konden je ouders je hierin bevestigen? Kon je warmte, veiligheid en goedkeuring voelen? In de pubertijd ontstaat de behoefte aan zelfstandigheid en exploratie. Kon je toen het vertrouwen en de steun van je ouders voelen?

Herstel van de breuken in onze seksuele ontwikkeling

Jammer genoeg worstelden onze ouders vaak zelf met hun seksualiteit en intimiteit. In deze training herhalen wij de ontwikkelingsfasen en geven er een optimale belevingskwaliteit aan, zodat je seksualiteit een bron wordt van kracht, levenslust en liefde. De jaartraining van vier blokken is in verkorte vorm te volgen in deze 2-daagse cursus.

Veel gebruikte technieken zijn Emotioneel Lichaamswerk, Systemisch werk (familieopstellingen), traumaheling, groepsdynamica.

Het weekend is een afgerond geheel. Tevens als kennismaking voor degenen die het gelijknamige traject overwegen.

Theorie SAB.pdf

Datums

18 mei 2018 - 20:00 tot 20 mei 2018 - 17:00

Trainer(s)

Marcel Swelsen
Kerstin Achtenberg

Prijs: 
€ 382,50

incl. verblijf

Trainers

Marcel Swelsen

Marcel Swelsen

Ik ben mijn beroepsleven begonnen als muzikant en zelfstandig ondernemer. Ruim 20 jaar speelde ik in verschillende bands en had ik mijn eigen geluidsstudio en boekingskantoor.

Kerstin Achtenberg

Kerstin Achtenberg

Het is mijn passie mensen de veiligheid en ondersteuning te bieden om, met de voeten in de modder en het hoofd in de wolken, alle facetten van zichzelf te omarmen.

Gerelateerde trainingen