Tantra blok 5

Je blik zal enkel helder worden,
wanneer je in je hart kijkt.
Wie naar buiten kijkt, droomt.
Wie naar binnen kijkt, wordt wakker.

(Carl Jung)

Deze verdiepingsvierdaagse is bedoeld voor mensen die al één of meerdere jaartrainingen hebben gedaan, die de behoefte hebben om hun vitaliteit vol te leven en hierin een nieuwe stap willen zetten. Zowel individuen als koppels die interesse hebben in een verdiepende cursus rondom intimiteit, contact en verlangen zijn van harte welkom! 

Tijdens de vierdaagse heb je alle ruimte om je levensenergie (opnieuw) voluit te laten stromen en in contact te komen met je eigen verlangen. Wie ben ik werkelijk en wat wil ik ten diepste neerzetten in mijn leven? Hoe zet ik hierbij mijn mannelijkheid en vrouwelijkheid in? Rondom contact en intimiteit ga je je angsten herkennen. Je ziet wat je doet om ze niet te voelen en voelt wat daarin jouw eigen verlangens zijn. Door het aankijken en insluiten van je schaduw, maak je een diepe verbinding met jezelf. Vanuit die basis maak je contact met de ander. Je levensenergie stroomt voelbaar door je hele lijf en er ontstaat meer rust, ontspanning en plezier. Voluit genieten is het resultaat!

Tantrische oefeningen, lichaams- en systemisch werk en verschillende spelen, brengen je in contact met thema's als 'uitreiken en aannemen', 'grenzen', 'seksualiteit (levensenergie)', 'contact en intimiteit', 'verlangen' en 'de aanvaarding van je lichaam'. Dit vindt plaats in een veilige omgeving waarbij respect voor jezelf en respect voor de ander centraal staan.


Deze cursus is alleen toegankelijk voor mensen die eerder een van de volgende jaartrajecten gevolgd hebben:

  • Tantra jaartraject 
  • Echtgenoten Echtgenieten jaartraject
  • Seksualiteit als basis jaartraject

Heb je ruime tantra- of soortgelijke ervaring opgedaan op een andere plek, dan is deze training ook toegankelijk voor jou.


Op dit moment zijn er nog geen cursussen ingepland.