De Magie van de Moederschoot

Driedaagse vrouwen training

Bedding bij vrouwen, hoe doe je dat?

"... ik heb mijn ziel tot rust en stilte gebracht als een kind dat net lekker gedronken heeft bij zijn moeder en verzadigd is geworden ..."

We worden allemaal geweven in en geboren uit de schoot van onze moeder. Zij schonk ons het leven en legde ons in de schoot van moeder aarde. We groeiden op, leerden een heleboel en werden groter en zelfstandiger. Elke keer werd als het ware de navelstreng weer doorgeknipt. Uiteindelijk gingen we het huis uit, met de bedoeling ons eigen leven te leiden. Maar doen we dat wel? Zijn we wel écht los gekomen uit de schoot van onze moeder? En zo ja, kennen we ook de weg terug naar onze oorsprong?

Van meisje naar volwassen vrouw

In deze training willen we de vrouwen inzicht geven in de relatie die zij met hun moeder hebben. Deze is als een blauwdruk in je relaties met andere mannen en vrouwen. Waar ga je jouw eigen weg in je relaties, in je werk, seksualiteit, naar je kinderen toe etc. en waar volg je het spoor van je moeder? Om tot slot als volwassen vrouw vrij de keuzes in je leven te kunnen maken.

Tot rust komen bij de vrouwen

Daarnaast willen we vrouwen leren hoe het voelt wanneer je weer terugkeert naar je oorsprong, de moederschoot. Dit hoeft niet letterlijk bij je eigen moeder te zijn. Ook andere vrouwen kunnen symbool staan voor de moederschoot. Door (misschien wel voor het eerst écht) te leren rusten in de schoot van iemand van hetzelfde geslacht, kun je voeding krijgen voor de vrouw in jezelf. Daarmee kun je contact krijgen met jouw vrouwenkracht. Zowel het vuur als de stille bron in jezelf. De ervaring van zusterschap kan een heel nieuwe dimensie aan je contact met vrouwen geven.

We maken onder meer gebruik van Emotioneel Lichaamswerk, familieopstellingen, ademen en rituelen.

Lees een testimonail van een deelneemster

Datums

4 okt 2018 - 10:00 tot 7 okt 2018 - 17:00

Trainer(s)

Kerstin Achtenberg

Prijs: 
€ 574,50

incl. verblijf

Datums

16 mei 2019 - 10:00 tot 19 mei 2019 - 17:00

Trainer(s)

Kerstin Achtenberg

Prijs: 
€ 574,50

incl. verblijf

Trainers

Kerstin Achtenberg

Kerstin Achtenberg

Het is mijn passie mensen de veiligheid en ondersteuning te bieden om, met de voeten in de modder en het hoofd in de wolken, alle facetten van zichzelf te omarmen.