Zweethutten

De opperste wijsheid is die van het hart - Indiaanse wijsheid

Reinigings ritueel van de Sioux

De manier waarop wij met de zweethut omgaan, hebben wij geleerd van Achie Lame Deer, medicijnman van de Sioux indianen uit de Black Hills in Amerika. De zweethut is een reinigingsritueel. De reiniging is fysiek, emotioneel en spiritueel.

De hut staat symbool voor de baarmoeder van moeder aarde, die het leven draagt. De hete stenen, die ingebracht worden, staan symbool voor het sperma van vader zon, die met zijn warmte moeder aarde bevrucht, zodat zij het leven kan dragen.

De zweethut is bij uitstek geschikt om je te reinigen van het oude en nieuwe doelen te bevruchten.

Trainingen

Zweethut met mannen en vrouwen samen 

De zweethut is een Indiaans reinigingsritueel waarin er een zuivering plaatsvindt op lichamelijk, emotioneel, rationeel en spiritueel niveau.

Gemengde zweethut

Intensief weekend voor mannen en vrouwen

Het uitgebreid zweethutweekend is zowel voor mannen als voor vrouwen.  We starten vrijdagavond en gaan zowel zaterdag als zondag de zweethut in.  Voor wie graag intensief het verbindende van een zweethut ceremonie wil ervaren en na een eerste zweethut nog verder wil smelten tijdens de tweede zweethut.  Om het hart te kunnen openen en vol te kiezen voor het leven met alles wat daarbij hoort.  

Zweethutritueel met alleen mannen

De zweethut is een Indiaans reinigingsritueel waarin er een zuivering plaatsvindt op lichamelijk, emotioneel, rationeel en spiritueel niveau.

Zweethutritueel met alleen vrouwen

De zweethut is een Indiaans reinigingsritueel waarin een zuivering plaatsvindt op lichamelijk, emotioneel, rationeel en spiritueel niveau.

Loslaten en Verbinding

Tijdens dit weekend gaan we één dag masseren en de andere dag gaan we de zweethut in. Massage ontspant lichaam en geest en zorgt ervoor dat energie beter doorstroomt. Bij het masseren ga je zowel geven als ontvangen. Ervaring is daarbij niet vereist. We willen je graag laten ervaren hoe verbindend en ontspannend het kan zijn om elkaar (aan) te raken. Dit alles in een omgeving waar veiligheid en respect voor elkaar voorop staan.