Week 1

Week 1 (21 juli – 28 juli)

Deze week begeef je je als vrouw onder de vrouwen! en als man onder de mannen! of ontspan je met Tantra. De jongeren ontmoeten elkaar in de Jongerenweek.

In de namiddag zijn er zowel voor de volwassenen als de kinderen workshops naar keuze.

Tantra van Anoek

In een sfeer van lichtheid met diepgang maak je een reis langs je eigen grenzen. Je onderzoekt hoe jij contact en intimiteit aangaat en hoe jij dat in het verleden zo geleerd hebt. Je herkent je patronen en blokkades en voelt daarin wat jouw eigen verlangens zijn.

meer


Vrouwen! door Kerstin en Monique

Meer en meer voelen vrouwen het verlangen naar echte verbinding met andere vrouwen. Naar leven vanuit onze vrouwelijke kracht en elkaar daar in te ondersteunen, elkaar te bekrachtigen. Het is niet altijd vanzelfsprekend om je daar als vrouw volledig vrij en veilig in te voelen.

meer


Mannen! door Marcel en Albert

Andere mannen opzoeken is niet altijd onze eerste beweging. Zeker als het om kwetsbare thema’s gaat. Deze zomerweek geven we mannen de gelegenheid elkaar op te zoeken om te delen, te steunen en gesteund worden om vervolgens vanuit de bedding van de mannen het contact met de vrouwen op te zoeken.

meer


Jongerenweek door Geert en Meike

Informatie volgt
 

meer


Kinderavontuur

Elke week worden er aan de hand van een thema diverse activiteiten georganiseerd, zoals bosspelen, behendigheidsspelletjes, knutselen, muziek maken, etc. Daarbij houden we rekening met de samenstelling van de groep (grootte, leeftijd, jongens/meisjes). Ook is er ruimte voor eigen inbreng. De thema's zijn elke week een verrassing.

Schrijf je nu in!